Logo Freshclick

Website portfolio

 •  

   

  Blijf op de hoogte!

  Vul hier uw e-mailadres in om u aan te melden voor de Freshclick nieuwsbrief.

   

  Website beheer en onderhoud

  Onjuiste informatie op uw website zorgt voor een hoop verwarring. Een website up to date houden vereist de nodige tijd en zorgvuldigheid. U kunt besluiten om dit zelf te doen. U kunt ook uw website beheer uitbesteden aan Freshclick. Freshclick neemt uw website onderhoud uit handen en zorgt op efficiënte wijze dat de door u bepaalde aanpassingen snel en goed doorgevoerd worden.

   

  Werkzaamheden met betrekking tot onderhoud website of aanpassingen kunnen ieder gewenst moment worden doorgegeven via e-mail, contactformulier of telefoon. Freshclick is in staat kleine tot middelgrote aanpassingen binnen  48 uur door te voeren. Grote aanpassingen welke te maken kunnen hebben met de technische kant van het website beheer kan Freshclick ook onder handen nemen. Houdt u bij dit onderhoud van de website alstublieft wel rekening met een langere uitvoertijd.

   

  LAAT UW WEBSITE BEHEER EN ONDERHOUD DIRECT OVER AAN FRESHCLICK

  Wanneer u het website onderhoud wilt uitbesteden kunt u contact opnemen met Freshclick. Hierbij is het handig uw website te vermelden en een omschrijving van de gewenste aanpassing(en). Wanneer u de aanpassingen gecommuniceerd heeft en bent overeengekomen met Freshclick wordt er zo snel mogelijk aandacht geschonken aan het website onderhoud.