Logo Freshclick

Website portfolio

 •  

   

  Blijf op de hoogte!

  Vul hier uw e-mailadres in om u aan te melden voor de Freshclick nieuwsbrief.

   

  seo zoekmachine optimalisatie voor uw website

  "Als klant wilt u het liefst net boven die ene concurrent staan in de zoekmachine. Een toppositie verkrijgen is niet het hoofddoel, maar om een kwalitatief hoogwaardig en substantieel deel van uw webverkeer via zoekmachines te genereren met een goede conversie. Topposities zijn geen doel maar een middel."

   

  Wat houdt  SEO zoekmachine optimalisatie in en wat is het belang hiervan?

   

  SEO staat voor search engine optimization. SEO Zoekmachine optimalisatie moet resulteren dat uw website hoog binnen komt in de zoekmachines. Dit is een groot onderdeel van zoekmachine- en internetmarketing. Met de juiste keuze van zoekwoorden en op de juiste plekken verdeeld over uw pagina’s kan Freshclick ervoor zorgen dat u hoog scoort in de zoekmachines. Freshclick maakt hierbij gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van SEO zoekmachine optimalisatie. Het uitgangspunt van Freshclick is een overzichtelijke website die ook nog eens goed gevonden wordt.

   

  Wanneer u gemakkelijk en efficiënt te vinden bent via zoekmachines zult u al gauw merken dat dit meer bezoekers naar uw website genereert. Meer bezoekers zal leiden tot meer bekendheid en meer omzet.

   

  Wat is On-page SEO

   

  Met Onpage SEO zoekmachine optimalisatie wordt bedoeld dat de code op alle pagina's van uw website op een juiste en effectieve manier zal worden geschreven. Hierdoor zullen zoekmachines de website beter kunnen analyseren en zal de website uiteindelijk hoger scoren in de zoekresultaten. In overleg zal met u worden vastgesteld op welke zoektermen hoger gescoord dient te worden. Per relevante pagina is één/twee zoektermen voldoende.

   

  Wat is Off-page SEO

   

  Off-page SEO zoekmachine optimalisatie is zeer belangrijk voor een website als u meer organisch verkeer wilt generen vanaf de bekende zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing naar uw website. Met onze effectieve Off-page SEO technieken zullen wij de linkpopulariteit van uw website verbeteren. Linkpopulariteit staat voor het aantal links naar uw website vanaf andere websites. Hoe hoger uw linkpopulariteit, hoe hoger uw PageRank (PR) en positie in Google zal zijn. Maar het levert u ook meer bezoekers. Uw link wordt namelijk genoemd in teksten/artikelen op andere relevante websites.

   

  SEO zoekmachine optimalisatie kosten


  Freshclick staat garant voor een lage prijs en daarom willen we de SEO zoekmachine optimalisatie kosten laag houden.


  On-page SEO zoekmachine optimalisatie kosten = bij een zilver pakket inbegrepen. Heeft u al een website en wilt u hiervoor in aanmerking komen dan rekenen wij 45 EURO per uur. We kunnen u van te voren een indicatie geven wat het aantal uren.


  Off-page SEO zoekmachine optimalisatie kosten = Als uw on-page SEO in orde is kunt u aandacht schenken aan off-page SEO. Ook hierin kunnen we een schatting maken van het aantal uren dat wij verwachten ermee bezig te zijn. Voor off-page SEO rekenen wij minder, namelijk 40 euro per uur.

   

  Hoe SEO zoekmachine optimalisatie verloopt


  Het verloop van SEO zoekmachine optimalisatie neemt tijd in beslag. Het kan variëren van weken tot maanden of zelfs jaren. Dit is afhankelijk van uw concurrenten maar ook de tijd die eraan besteed wordt. Nadat Freshclick de SEO zoekmachine optimalisatie op uw site heeft toegepast en doorgevoerd moeten de effecten hiervan worden vergeleken met het gewenste eindresultaat. Indien het gewenste resultaat nog niet behaald is speelt Freshclick hier op in door uw website te blijven optimaliseren. Op deze manier zorgen we ervoor dat we het gewenste eindresultaat in ons vizier houden tot het daadwerkelijke doel bereikt is. Hiervan zijn dan ook de SEO zoekmachine optimalisatie kosten afhankelijk.