Logo Freshclick

Website Portfolio

Wimperextensions Nederland

 

Project: Het was oktober 2012. Naast haar huidige baan wilde eigenaresse Mandy Klozing graag iets nieuws leren. Ze gaf zich op voor een cursus voor het zetten van wimperextensions, wat haar leuk leek om in de avonduren te gaan doen.

 

Bezoek Wimperextensions Nederland

Gripp Online

 

Project: Our team of experts knows where to find “counterfeit goods” on the internet. Based on our reports and in close collaboration with you or your IP lawyer, we will be able to take the most efficient measures...

 

Bezoek de Gripp Online website

Imitch Laren

 

Project: Al meer dan 25 jaar is Imitch dé sieraden en accessoires boutique in het centrum van het Gooische Laren. Met grote passie en jarenlange ervaring zijn ze continue op zoek naar de nieuwste trends wereldwijd.

 

Bezoek de Imitch website

 

 

Volksschilders

 

Project: Volksschilders is een kwalitatief schildersbedrijf in Almere. Het bedrijf staat voor hoogwaardig schilder- en stuckwerk. Door de doelgerichte aanpak heeft volksschilders een trouwe klantenkring opgebouwd.

 

Bezoek de website van Volksschilders

De Gooise Diersuper

 

Project: De Gooise diersuper biedt u de volgende voordelen: Ervaar, vergelijk en bekijk een groot deel van de producten in onze winkel. Zekerheid en advies van onze verkoopspecialisten. Groot assortiment, vrijwel direct uit voorraad leverbaar.

 

Bezoek De Gooise Diersuper

By Fabrio

 

Project: Een concept genaamd By Fabrio, een sterke naam dat mijn expressie weerspiegelt op het gebied van dameskleding. Bedoeld voor vrouwen met hun eigen sterke stijl, wil, elegantie, karakter en persoonlijkheid.

 

Bezoek By Fabrio

 

 

Sunprofit B.V.

 

Project: Zonnestraling is een onafgebroken en betrouwbare bron van energie. Zonnepanelen produceren in elk seizoen elektriciteit uit zonlicht. Sun Profit B.V. adviseert u graag over de aanschaf en plaatsing van zonnepanelen.

 

Bezoek de Sun Profit website

Harder Fietsen

 

Project: Harder Fietsen is een fietsenwinkel in Laren en Baarn met dealerschappen van Gazelle, Koga, Sparta, Batavus, Giant en BSP. Komt u gerust eens langs en maak een proefrit! Harder Fietsen is met recht een winkel vol fietsplezier!

 

Bezoek de Harder Fietsen website

Chiang Mai Dream Home Property

 

Project: Chiang Mai Dream Home Property is een vastgoed website voor een klant uit Azië. Deze website biedt huizen en appartementen te huur en te koop aan. Het bedrijf richt zich uitsluitend op de Aziatische vastgoedmarkt.

 

Bezoek de CMDH Property website

 

 

Bedrijf erop uit!

 

Project: Bedrijferopuit is opgericht door twee jonge heren die van elk uitje een feest weten te maken. Bedrijferopuit staat garant voor een origineel uitje. Betaalbare en leukste uitjes kunt u aan hen overlaten!

 

Bezoek de Bedrijferopuit website

White Heather Gallery

 

Project: White Heather Gallery is een initiatief van verschillende kunstenaars en mensen die mooie en creatieve kunstwerken te bieden hebben. White Heather stelt haar werk ten toon op verschillende locaties voor een beperkte tijd!

 

Bezoek de White Heather Gallery website

Aan Tafel met Portazul

 

Project: Of u nu de sterren van de hemel kookt of niet, met het handbeschilderde aardewerk van Aan Tafel met Portazul op tafel maakt u altijd indruk en wordt eten een feestje. Creëer uw eigen mix en tafeldekken wordt een echt avontuur. 

 

Bezoek de Aan Tafel Met website

 

 

Swag! Promotions

 

Project: Swag! Promotions is een fondswervings-bureau dat de zoektocht naar de structurele klant overneemt door middel van 'direct dialogue'. Swag! Promotions vormt de unieke schakel tussen de stichting en de donateur.

 

Bezoek de Swag! Promotions website

Bouwbedrijf de Graaff B.V.

 

Project: Bouwbedrijf de Graaff is een veelzijdige aannemer in Maartensdijk, gemeente De Bilt, dat met een enthousiast team voor u klaar staat. Als bouwbedrijf werken ze voor zowel particulieren als voor bedrijven.

 

Bezoek de Bouwbedrijf de Graaff website

 

 

Grafisch ontwerp Portfolio (Klik op de afbeelding om deze te vergroten)

Grafisch PortfolioGrafisch PortfolioGrafisch PortfolioGrafisch Portfolio

Grafisch PortfolioGrafisch PortfolioGrafisch PortfolioGrafisch Portfolio

Grafisch PortfolioGrafisch PortfolioGrafisch PortfolioGrafisch Portfolio

Grafisch PortfolioGrafisch PortfolioGrafisch PortfolioGrafisch Portfolio