Logo Freshclick

Website portfolio

 •  

   

  Blijf op de hoogte!

  Vul hier uw e-mailadres in om u aan te melden voor de Freshclick nieuwsbrief.

   

  HUISSTIJL & LOGO LATEN ONTWERPEN

  U wilt dat mensen u als bedrijf herkennen. Uw huisstijl en logo spelen hierbij de hoofdrol. Een uniek ontwerp vormt de basis van uw visuele identiteit. Hiermee kan u zich onderscheiden van uw concurrent.

   

  Gaat u zelf stoeien met uw computer of toch liever uw logo laten ontwerpen? Een eerste indruk is van groot belang maar uw huisstijl en logo gaan verder dan een eerste indruk. U wilt iets uitstralen! Iets unieks en onderscheidends en iets waarmee anderen u onthouden.

   

  U wilt een logo laten ontwerpen? Freshclick werkt met zeer ervaren creatieve grafisch ontwerper. Hou het simpel, laat Freshclick meedenken.


  In ons portfolio ziet u anderen die u zijn voorgegaan.

   

  VISITEKAARTJES LATEN ONTWERPEN

  Niemand krijgt een tweede kans voor een eerste indruk. Uw eigen houding en voorkomen bepalen deze indruk. Het is niet alleen de eerste indruk die achterblijft, ook uw visitekaartje kunt u afgeven en maakt deel uit van de boodschap die u bij uw gasten of klanten achterlaat.

   

  Wilt u niks aan het toeval overlaten? Wilt u een betrouwbare partner als het gaat om visitekaartjes laten ontwerpen? Onze grafisch ontwerper helpt u graag mee met het ontwerp van uw visitekaartje. Het kaartje wat opvalt en wat de opschoonsessie overleeft!

   

  Brochure & Flyer

  Misschien wilt u naast uw visitekaartje een brochure achterlaten bij uw klant of u wilt een mooie flyer om uw bedrijfsfeest aan te kondigen. Onze grafisch ontwerper zorgt door het gebruik van de juiste kleuren en afbeeldingen dat de brochure de welverdiende uitstraling krijgt.

   

  Nieuwsbrief

  U heeft een hoop nieuws wat eigenlijk niemand mag missen? Of het nu wekelijks, maandelijks of eenmalig is, onze grafisch ontwerper helpt u graag om een visueel aantrekkelijke nieuwsbrief op te stellen. Een nieuwsbrief functioneert niet alleen als (nieuws)medium maar zorgt er ook voor herinnerd te worden.

   

  Met het gebruik van afbeeldingen en tekst op de juiste plaats zorgt onze grafisch ontwerper dat uw nieuwsbrief opvalt en prettig is om te lezen.

   

  Overig

  Niet alleen een logo laten ontwerpen maar alles op het gebied van grafisch ontwerp is mogelijk. Misschien dat u ergens over twijfelt. Neem dan contact met ons op!

   

   

  Grafisch Ontwerp Portfolio (Klik op de afbeelding om deze te vergroten)

  Grafisch PortfolioGrafisch PortfolioGrafisch Portfolio

  Grafisch PortfolioGrafisch PortfolioGrafisch Portfolio

  Grafisch PortfolioGrafisch PortfolioGrafisch Portfolio